VÅR AFFÄRSIDÉ

Vi har inte tid att sälja skit™

X MOMS erbjuder företag, organisationer och myndigheter högkvalitativa produkter och lösningar. Vi har lagerhållning och webblösningar till många kunder och är därmed en kreativ utvecklingspartner. Vi anser oss ha samma ansvar för natur och miljö som våra kunder och uppdragsgivare varför denna fråga ständigt är aktuell och under utveckling. 

Vi har sammanfattat vår affärsidé så här:

PROFILERING

Vi älskar att ta helhetsgreppet! Vi är med från första idé, hela vägen till färdigt resultat. Vi levererar profilkläderna, produkterna för mötet på kontoret eller kundbesöken, mässmaterial, gåvor, produkter för kampanjer och kick-offer.

Behov av egen webbshop för att serva organisationen? Vi kan hjälpa till att få hela profilen på plats helt enkelt. Givetvis skall vi hitta produkter som speglar det du vill berätta eller förmedla och erbjuda dig ett väl anpassat sortiment som ger dig rätt effekt och så lite miljöavtryck som möjligt.

UTRUSTNING

Denna del sköts av vår avdelning SWESUPPLY. Vi utrustar organisationer med allt från kläder, redskap och tillbehör till hela koncept. En mångårig erfarenhet och bred kunskap inom detta område är en stor och viktig orsak till att vi samarbetar och har avtal med uppdragsgivare som UNHCR, UNICEF, WHO, Röda Korset, MSB, Civilförsvarsförbundet mfl.

Det känns riktigt bra att vår kunskap kommer till användning där den verkligen gör nytta. Denna kunskap har vi märkt ger avtryck även när vi väljer produkter till våra företagskunder.

ON DEMAND

Det är oftast här vi hamnar – att kunden har ett projekt där vi tar fram förlag på lösningar. Det kan vara kampanjer, mässor, kick-offer, jul/sommarpresenter och andra evenemang. Ju mer tid du har för att få fram produkter och lösningar – desto bättre. Men vi vet hur det är! Man kommer ofta på det bästa när projektet är runt hörnet. Ofta finns det en bra lösning då också.

FULLSERVICE

Har du behov att hitta en helhetslösning för att serva hela organisationen? Finns ni på fler platser och behöver hitta en mer strukturerad distribution? Vi vågar säga att vi kan erbjuda dig ett fullserviceuppdrag då vi är med dig från första tanken hela vägen in på vårt lager, via en webbshop om det skulle vara så.

Vårt kontor och lokaler finns hos Dalsjöfors Företagspark, Dalsjöfors där vi har kapacitet att lagerhålla på pall och plockhylla. Kontakta oss för att diskutera just dina behov.

BERÄTTA FÖR OSS VAD DU BEHÖVER HA HJÄLP MED

Skriv det du letar efter och tryck sedan enter för att söka